A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено семінар для безробітної молоді з орієнтації на службу в ЗСУ

Дата: 12.05.2017 14:13
Кількість переглядів: 861

Фото без опису

    З метою ознайомлення молодих людей зі станом сучасного ринку праці, послугами служби зайнятості, варіантами працевлаштування та шляхами реалізації професійної кар’єри, професіями, що користуються попитом у регіоні, вимогами роботодавців до претендентів на робочі місця, а також інформування присутніх, щодо умов комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями для проходження військової служби за контрактом та до резерву Збройних Сил України, 11 травня 2017 року відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України. На семінарі були присутні 7 молодих людей, яких зацікавила дана інформація.

    На заході був присутній старший лейтенант Чорнобаївського районного військового комісаріату Артем Савченко. Він  проінформував присутніх про проведення набору громадян віком від 18 до 60 років на військову службу за контрактом до Збройних Сил України, ознайомив з вимогами до претендентів та умовами проходження служби, надав інформацію про права учасників мобілізації, про те які категорії осіб звільняються від мобілізації. Безробітні отримали відповіді на всі хвилюючі питання.

    Під час заходу учасники мали змогу оцінити свої позитивні професійні риси, охарактеризувати ті труднощі, які вони бачать на шляху свого працевлаштування та способи їх подолання,  а також сформувати план пошуку роботи.

 

За інформацією Чорнобаївського

районного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь