A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулися заходи з нагоди Дня Європи в Україні

Дата: 18.05.2018 12:05
Кількість переглядів: 652

Фото без опису

Фото без опису

    18 травня на центральній площі Чорнобаю за участю керівництва району, представників трудових колективів, установ і організацій, навчальних закладів, жителів селища відбулися святкові заходи, приурочені Дню Європи.

    - У ці травневі дні все європейське співтовариство відзначає День Європи. І ми – українці, маємо бажання разом з європейськими країнами будувати своє майбутнє і майбутнє нашої рідної України! Сьогодні наші мікрофони налаштовані на хвилі свята «В Європу з  Україною в серці», – зазначила на початку свята ведуча. – Європа – це багаторічна історія,  досвід,  політичні, духовні традиції європейських народів.  Це  найцінніша скарбниця досягнень та пам’ятників культури. Європа – це велика міцна родина.  І Україна бажає стати повноправним мешканцем давньоєвропейського дому.  Своєю історією, географічним розташуванням і тим внеском, який наш народ зробив у континентальну справу впродовж багатьох віків свого існування та боротьби, ми маємо право прагнути  увійти до  Європейського Союзу. Тому цього дня давайте побажаємо собі терпіння та рішучості у справі становлення України в якості дійсно європейської держави.

    Танцювальний колектив Т. Зубенко виконав флешмоб «Перлина – Україна», а вихованці Т. Жовтової і Л. Тріандафіліді подарували присутнім вокально-хореографічну композицію «Вітальна».   

Фото без опису

Фото без опису

    Над центральною площею Чорнобаю разом із прапорами нашої малої та великої Батьківщини майорів прапор Європейського союзу як символ вільного та успішного шляху, мирної співпраці між суверенними націями, що ґрунтується на спільних цінностях та спільних інтересах миру, солідарності, демократії, добробуту людей та верховенства права.

Фото без опису

    У рамках відзначення Дня Європи у бібліотечних та навчальних закладах організовано тематичні виставки, інформаційні експозиції, вікторини, лекції, бесіди, історичні години. Зокрема, виставку-подорож «Казкові мандри Європою»,  мультимедійну виставку-огляд  «Знайомтесь, Європа», експрес-подорож  «Парад країн Європи» тощо.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь