A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Рятувальники нагадали громадянам про небезпеку виходу на лід

Дата: 10.01.2017 12:43
Кількість переглядів: 777

Фото без опису

   4 січня  з метою попередження громадян про небезпеку виходу на нестійку кригу в Кам’янському, Чорнобаївському та Шполянському районах рятувальники провели спеціальні рейди.

   Для того, щоб попередити нещасні випадки на льоду та застерегти від необдуманого виходу на кригу, рятувальники трьох районів вийшли поспілкувалися із тими, хто цього дня намагався випробувати власну долю на небезпечній кризі.

Фото без опису

   Фахівці Служби порятунку під час бесіди нагадали людям ознаки нестійкої криги, навели статистику нещасних випадків на воді у зимовий період та пояснили громадянам, яких заходів безпеки необхідно вжити. Щодо спорядження, то рятувальники наголосили на важливих елементах які є невід’ємною частиною спорядження будь-якого бувалого рибалки та можуть бути використані під час порятунку людей на водоймах.

Фото без опису

   Нагадали рятувальники громадянам і про те, що виходити на лід та пересуватися по ньому безпечніше там, де вже пройшли люди, а робити лунки для риболовлі варто на безпечній відстані одна від одної.

   Крім того, співробітники Служби Порятунку застерегли громадян, що 6-7 січня у зв’язку з вторгненням арктичного повітря в Україні від тривалого перебування на морозному повітрі є можливість отримати переохолодження та обмороження, а також нагадали рибалкам їх перші небезпечні прояви.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь