A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбувся традиційний турнір із кульової стрільби пам’яті майора міліції Олександра Слинька

Дата: 23.04.2018 12:27
Кількість переглядів: 629

Фото без опису

    21 квітня відбувся 19-ий турнір із кульової стрільби пам’яті майора міліції Чорнобаївського районного відділу УМВС України Олександра Григоровича Слинька, який трагічно загинув 12 квітня 1998 року під час затримання озброєних злочинців. Участь у турнірі взяло 9 команд із числа як колишніх, так і діючих працівників правоохоронних органів.

    Турнір пам’яті розпочався урочистим мітингом, на який зібралося керівництво району і селища, представники Нацполіції області та району, ветерани правоохоронних органів та діючі поліцейські, родини загиблих міліціонерів, вчителі й учні школи, мешканці селища.

Фото без опису

    Під час урочистого відкриття заходу зі словами глибокої вдячності за героїчні вчинки при виконанні службових обов’язків до рідних та близьких загиблих майора міліції Олександра Слинька і молодшого лейтенанта міліції Юрія Велька (нашого земляка, який загинув у м. Київ), а також учасників турніру звернувся голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда.

Фото без опису

    - Сьогодні в дев’ятнадцятий раз ми зібралися на цій площі для того, аби відкрити турнір із кульової стрільби пам’яті Олександра Слинька. Але сьогодні ми вшановуємо не тільки його, ми вшановуємо пам'ять усіх, хто загинув, мужньо виконуючи свій професійний та громадянський обов’язок по захисту України. Звісно, хотілося б, аби постріли лунали тільки на турнірах. Однак, на жаль, не все відбувається так, як нам хочеться. Сьогодні в Україні йде неоголошена війна і продовжують гинути наші військовослужбовці, наші кращі громадяни. Тож ми повинні показати, що ми шануємо і поважаємо тих, хто не зважаючи ні на що, віддав своє життя за збереження цілісності нашої країни, у боротьбі зі злочинністю. Такі турніри є демонстрацією того, як потрібно вшановувати своїх громадян, своїх жителів. Я дякую керівникові ГУ НП Черкаської області Валерію Лютому за те, що він вже вдруге поспіль особисто присутній на цьому турнірі, я вдячний засновникам цього турніру - Петру Григоровичу Душейку і селищній раді за те, що в дев’ятнадцятий раз ми, не зважаючи ні на що, його проводимо, - зазначив Сергій Миколайович.  

    Також до учасників турніру та запрошених звернулися начальник Головного управління Національної поліції України в Черкаській області Валерій Лютий, Почесний голова асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петро Душейко, селищний голова Чорнобаю Алла Мірошниченко, протоієрей отець Іоанн (Марінін) та дружина Олександра Слинька Любов Слинько, яка подякувала ініціаторам і організаторам турніру та всім, хто не забуває її чоловіка та його товаришів по службі.

Фото без опису

    Усі учасники турніру, друзі та громадськість вшанували пам’ять загиблих міліціонерів хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальної дошки Олександра Слинька на  будинку, в якому він проживав. Вічна пам’ять про його  мужність та професіоналізм назавжди залишиться в історії міліції Чорнобаївщини та в серцях тих, хто його  знав.

    Далі в приміщенні стрілецького спортивного  клубу «Снайпер» при Чорнобаївській ЗОШ №1  показали свою спортивну майстерність працівники та ветерани правоохоронних органів.

Фото без опису

    Тож, перше місце у командному заліку посіли представники Чорнобаївського відділення Золотоніського відділу поліції ГУ НП в Черкаській області, друге – працівники Золотоніського відділу поліції та третє – ветерани Оржицького РВ УМВС. Переможці отримали перехідний кубок, дипломи, медалі і грошові винагороди. Решта учасників отримали подяки за участь та грошові винагороди.

Фото без опису

    У особистому заліку призові місця розподілилися так:

І місце – Олександр Гуліч, Золотоніський відділ поліції (46 очків),

ІІ місце – Іван Давиденко, ГУ НП в Черкаській області (42 очка),

ІІІ місце – Костянтин Дятченко, Чорнобаївське відділення  Золотоніського відділу поліції ГУ НП (41 очко).

    Переможців нагородили грамотами і грошовими винагородами.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь