A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Команда КВН «Дорослі діти». До моря за перемогою!

Дата: 04.10.2018 12:25
Кількість переглядів: 1588

 

  Фото без опису

    Нещодавно в селищі  Затока Одеської області відбувся XXIII Всеукраїнський фестиваль дитячих та юнацьких команд КВН «Жарт-птиця» та XXV Всеукраїнський фестиваль «Країна Веселого Народу». Організаторами стали Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Асоціація «КВН України» та Міністерство молоді та спорту України. Цьогоріч у фестивалях взяли участь 33 кращі команди КВН з різних куточків України, серед яких і команда Чорнобаївського районного будинку культури «Дорослі діти».

Фото без опису

    Протягом трьох фестивальних днів всі дитячі команди зіграли 6 конкурсів, з них лише два підготовлені заздалегідь. Завдання для решти конкурсів команда отримувала за день до виступу, а точніше, за ніч! Адже програма фестивалю була настільки насиченою, що писати нові жарти і репетирувати свої сценарії доводилось ночами. Та це не завадило «Дорослим дітям» вдало зіграти майже всі імпровізаційні конкурси. І взагалі, як показує досвід, учасники команди, які пройшли школу фестивалів Асоціації КВН України, стають загартованими до несподіваних ситуацій, готові приймати нові виклики і не бояться складних завдань. Як результат: «Дорослі діти» - переможець «Жарт-птиці-2018». А Вікторія Євич та Анатолій Тарасенко – кращі актори фестивалю.

Фото без опису

    Нам дуже пощастило з цьогорічним складом команди! Фронтмени своїх команд у шкільному Чемпіонаті Чорнобаївщини – Владислав Костюков, Анатолій Тарасенко та Владислав Низенко – впевнено зробили свою справу і у збірній. Звукорежисер команди – Владислав Зеленюк – впорався зі своїм завданням на 100%. Прикрасою нашої команди, та і всього фестивалю, стала трійка кращих учнів Чорнобаївської школи мистецтв – Вікторія Євич, Олександр Ковба та Анастасія Дробітько. Саме гумористичні версії відомих всім музичних композицій у їх виконанні принесли перемогу команді «Дорослі діти» на XXIII Всеукраїнському фестивалі дитячих та юнацьких команд КВН «Жарт-птиця».

Висловлюємо подяку Чорнобаївській районній державній адміністрації в особі Голови Джоболди Сергія Миколайовича, сектору у справах сім’ї, молоді та спорту Чорнобаївської РДА та відділу культури і туризму Чорнобаївської РДА за підтримку команди «Дорослі діти».

     Команда вдячна Палій Олені Анатоліївні, яка не просто супроводжувала, а й допомагала у підготовці команди, справжньому майстру слова Олексію Приходьку за вчасну авторську підтримку та кращому підкорювачу доріг Черкащини по маршруту Умань-Чорнобай Анатолію Івановичу Шепелю.

   Такі поїздки дуже важливі для молодих талантів, адже наступний рік юні Чорнобаївські КВН-нівці будуть наполегливо працювати над своїми виступами у Чемпіонаті серед шкільних команд КВН, щоб в майбутньому потрапити в омріяну збірну «Дорослі діти». Чекаємо всіх на іграх в новому сезоні!

Керівник ЛО КВН Чорнобаївського РБК Андрій Купчин

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь