A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Щодо екологічного конкурсу «Україна в стилі ЕКО»

Дата: 28.04.2017 11:38
Кількість переглядів: 679

    З 19 квітня 2017 року розпочався прийом документів для участі в екологічному конкурсі „Україна в стилі ЕКО“, метою проведення якого є формування екологічних цінностей, сприяння духовному зростанню, становленню нових ідеалів та орієнтирів дітей і молоді області у взаємодії з природою рідного краю.

    У Конкурсі можуть взяти участь проекти, підготовлені громадськими об’єднаннями екологічного спрямування (якщо така діяльність передбачена в статутах організацій), органами місцевого самоврядування, об’єднаними територіальними громадами, навчальними закладами (дошкільними, позашкільними, загальноосвітніми, професійно-технічними, вищими) та природознавчими гуртками учнівської молоді (далі - Суб’єкти подання заявок). Не розглядаються проекти, подані від політичних партій, профспілкових та релігійних організацій.

    Кількість переможців визначається, виходячи з обсягу коштів, передбачених в обласному бюджеті на відповідний рік на цю мету, з розрахунку не більше 30 тис. грн. на один проект.

    Оголошення про проведення Конкурсу з необхідною інформацією розміщено на сайті обласної державної адміністрації в рубриці „Новини“ і на сайті управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації в рубриках „Актуально“ та „Конкурси“.

    Проекти приймаються до 19 травня 2017 року.

    За детальною Інформацією звертатися до управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації за тел. 63-09-78 (відповідальна особа: Литвин Альона Валеріївна).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь