A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

13 лютого заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик провела нараду з правоохоронними органами

Дата: 15.02.2017 11:17
Кількість переглядів: 801

        Фото без опису

      Про запобігання стихійної торгівлі продуктами харчування на території району та переміщення тварин без супровідних документів - заслухали начальника управління Держпродспоживслужби в Чорнобаївському районі Василя  Катерушу.

      Після обговорення цього питання вирішено   рекомендувати виконавчим комітетам сільських та селищної рад заборонити існування несанкціонованих продовольчих ринків. Продаж проводити тільки на територіях офіційних продовольчих ринків за наявності відповідних ветеринарних документів. організувати роботу по боротьбі з безпритульними тваринами.

      Про недопущення  вчинення неповнолітніми правопорушень, запобіганню вживання наркотичних засобів, алкогольних напоїв розповів начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Юрій Волох та інспектор з ювенальної превенції Чорнобаївського ВП ГУНП Оксана Безхижко.

       - Щодо поліпшення ситуації попередження злочинності, бездоглядності та інших негативних проявів серед дітей, в першу чергу,  потрібно  активізувати проведення на території району щомісячні профілактичні рейди  «Діти вулиці», «Вокзал», «Урок»,   «Канікули»,  – звернулась до членів комісії Валентина Борисівна. - Щомісячно проводити у навчальних закладах району профілактичні заходи з питань профілактики негативних явищ у дитячому середовищі та формування у молоді свідомого ставлення до здорового способу життя. А також звернути особливу увагу на дітей  девіантної поведінки, схильних до правопорушень та дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

      Про підготовку до пропуску льодоходу, весняної повені та паводків у 2017 році  доповів  начальник Чорнобаївського РС УДСНСУ в Черкаській області Олександр  Полубєхін. -  З метою підготовки до безпечного пропуску льодоходу, повені та паводків в Чорнобаївському районі та  на виконання розробленого плану дій органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, територіальних підрозділів міністерств і відомств, співробітниками РС УДСНСУ проведено перевірку готовності сил і засобів до дій в умовах паводку, пропуску льодоходу і весняної повені.

     - Ми повинні заздалегіть підготуватись  до потепління та початку масового танення снігу аби уникнути підтоплень та терміново визначити об’єкти, вулиці, окремі домоволодіння, які можуть бути підтопленими під час паводку та повені, визначити додаткові заходи по запобіганню надзвичайних ситуацій, – зазначила Валентина Стилик.  – В першу чергу заслухати на засіданні  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Мельниківського, Крутьківського, Іркліївського, Мохнацького сільських голів, з питань підготовки та виконання заходів по запобіганню затоплення територій населених пунктів, так як ці території знаходяться в зоні ризику.     

      По закінченні наради заступником голови райдержадміністрації було надано відповідні доручення та строки їх виконання.  

 

 

                                                            За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь