A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відновлено пільгове перевезення

Дата: 19.01.2017 10:51
Кількість переглядів: 901

Фото без опису

    З 2016 року компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян віднесено до видатків місцевих бюджетів. Оскільки на державному рівні відсутня єдина методика нарахування компенсаційних виплат перевізникам за перевезення пільгових категорій, в районі рішенням Чорнобаївської ради від 31.03.2016 № 5-4/VІІ затверджено Порядок забезпечення пільгових категорій населення Чорнобаївського району пільгами на проїзд в межах району, яким передбачено перевезення 3 рази в тиждень (вівторок, середа, четвер), але не більше 15 пільговиків в автобусі.

    В 2016 році перевезення пільгових категорій здійснювали С. Пандас, А. Пащенко та І. Синьоок частково. Загалом за рік перевізникам відшкодовано 374,8 тис.грн. за перевезення пільгових категорій.

    ПрАТ «Чорнобаївське АТП 17149», яке на території району виконує перевезення пасажирів на 4 міжміських автобусних маршрутах, які не виходять за межі території області, не звернулось до управління з питань праці і соціального захисту райдержадміністрації для підписання договорів. Для врегулювання даного питання райдержадміністрація неодноразово зверталась до Черкаської облдержадміністрації, як замовника з перевезення пасажирів на міжміських автобусних маршрутах загального користування, проте відповідей не отримано.

    З 17 січня цього року відновлено перевезення пільгових категорій перевізниками С. Пандас, А. Пащенко та І. Синьоок 3 рази в тиждень (вівторок, середа, четвер), але не більше 15 пільговиків в автобусі.

    Через велику кількість пільговиків на маршрутах А. Пащенка розбито перевезення пільгових категорій по селах, зокрема:

    Щовівторка:  с.Жовнино, с.Вереміївка, с.Кліщинці.

    Щосереди: с.Тимченки, с.Москаленки, с.Першотравневе.

    Щочетверга: с.Васютинці, с.Придніпровське, с.Іркліїв, с.Великі Канівці, с.Малі Канівці.

    ПрАТ «Чорнобаївське АТП 17149» відмовилось від заключення договору і в цьому році, що є порушенням соціальних гарантій пільговиків. Для вирішення питання райдержадміністрація звернулась до поліції та Укртрансбезпеки. Маємо надію, що після втручання цих органів підприємство буде здійснювати перевезення пільгових категорій.

 

За інформацією відділу економіки

райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь