A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Голова РДА провів прийом громадян у Ревбинцях

Дата: 24.01.2018 10:47
Кількість переглядів: 749

Фото без опису

Фото без опису

    23 січня голова Чорнобаївської РДА Сергій Джоболда провів виїзний прийом громадян у селі Ревбинці.

    Під час прийому жителі села піднімали питання аварійного стану недобудованої школи, а також цікавилися перевагами об’єднання територіальних громад. На всі питання Сергій Миколайович надав обґрунтовані роз’яснення.

    У ході робочої поїздки Сергій Джоболда разом із сільським головою Володимиром Галушкою та керівником місцевого господарства СТОВ ім. Щорса Юрієм Лихошерстом відвідали заклади соціальної сфери. Зокрема, Ревбинський навчально-виховний комплекс, в якому протягом останнього року було здійснено ремонт.

Фото без опису

    – Протягом минулого року у Ревбинському НВК було проведено чимало робіт. Зокрема, здійснили капітальний ремонт коридору першого поверху та фойє, старі дерев’яні вікна та двері замінили на нові – теплоощадні, а також облаштували класну кімнату для учнів початкових класів і перепрофілювали один із кабінетів на спортивну залу, – розповів Сергій Миколайович.

Фото без опису

    Роботи було проведено завдяки консолідації коштів державного, районного, сільського бюджетів та місцевого господарства. Так, за ініціативи народного депутата Володимира Зубика  для капітального ремонту приміщення закладу з державного бюджету було виділено 200 тис. грн. За ці кошти було замінено 22 вікна та 4 дверей на металопластикові, виконано ремонт коридору першого поверху.

Фото без опису

    Ремонт фойє Ревбинського НВК на загальну суму 84 тис. грн було здійснено за рахунок субвенції сільської ради та коштів районного бюджету. За таким самим принципом було проведено і перепрофілювання кабінету на спортивну залу на загальну суму 63948 грн.

    За сприяння депутата районної ради Юрія Лихошерста  з районного бюджету було виділено  55 тис. грн  на облаштування класної кімнати  для початкових класів, за кошти СТОВ ім. Щорса було замінено 9 вікон на металопластикові на суму 30 тис. грн.

    – Завдяки проведеним роботам ми змогли підвищити температуру в класах узимку та зменшити нагрівання приміщень влітку. А також покращити естетичний вигляд будівлі школи, створити затишні, безпечні та комфортні умови для учнів і працівників навчального закладу, – зауважив голова РДА.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

райдержадміністрації

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь