A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

В районі проводиться Всеукраїнський профілактичний захід «Урок»

Дата: 12.09.2018 10:30
Кількість переглядів: 925

Фото без опису

    Щорічно, на початку нового навчального року в Чорнобаївському районі службою у справах дітей, відділом освіти райдержадміністрації, центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, органами опіки та піклування сільських та селищної рад проводиться Всеукраїнський профілактичний захід «Урок».

    Його метою є надання дітям з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, адресної допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону, виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок учбового періоду, усунення причин та умов даного явища, соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності і безпритульності.

    Тож, відповідними службами проводяться обстеження умов проживання дітей у сім’ях, які  перебувають у складних життєвих обставинах, та здійснюються заходи щодо надання дітям з цих сімей адресної допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону, вживаються заходи щодо повернення або влаштування виявлених дітей  до навчальних закладів, закладів соціального захисту дітей; усунення причин і умов, внаслідок яких діти не були охоплені навчанням, притягнення до відповідальності батьків або осіб, які їх замінюють, посадових осіб за порушення прав та законних інтересів дітей.

    Станом на 10.09.2018 року до навчання у загальноосвітніх закладах району приступило 3153 учні.                                                 

    Служба у справах дітей райдержадміністрації звертається до батьків дітей шкільного віку з розумінням поставитися до відвідувань сімей вдома педагогами та посадовими особами, а також не порушувати вимоги Закону України «Про загальну середню освіту»  в частині здобуття дітьми освіти.

    У разі, якщо громадянам стало відомо про дітей, які не готові до навчальних занять або з 1 вересня не приступили до занять в загальноосвітніх закладах району та сім’ї, які потребують адресної допомоги, просимо надавати інформацію до служби у справах дітей, яка розташована за адресою: вул. Центральна, 152, каб. № 113, 119 або по телефону 2-23-02.

 

 

За інформацією служби у справах дітей

райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь