A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

У Чорнобаї провели волейбольний турнір до Міжнародного жіночого дня

Дата: 05.03.2018 10:25
Кількість переглядів: 1984

Фото без опису

    3 березня у Чорнобаївському районному спортивному комплексі відбувся традиційний турнір з волейболу серед жіночих команд, присвячений Міжнародному жіночому дню 8 Березня.

    До участі в турнірі були запрошені чотири кращі жіночі волейбольні команди Чорнобаївського району: з Чорнобаю, Лящівки, Старого Ковраю та Лукашівки.

 

Фото без опису

    Турнір розпочався урочистим відкриттям, на якому до учасниць змагань і всіх присутніх жінок із вітальним словом звернувся голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда.

Фото без опису

    - У Чорнобаївському районі відбувається більше 30 різних турнірів і змагань, але сьогоднішній турнір є особливими, адже він проводиться напередодні жіночого свята і серед жінок. І хоч погода у нас сьогодні не зовсім весняна, я хочу побажати вам весни у душі, - зазначив Сергій Миколайович.  

    За його словами, цей турнір є хорошим кроком до популяризації та розвитку волейболу, пропаганди здорового способу життя та хорошою нагодою в черговий раз привітати жінок, яким не байдужий спорт.

    За результатами змагань чергову перемогу в турнірі святкували спортсменки з Лящівки (капітан Клименко Альона), “срібло” здобули волейболістки з Лукашівки (капітан Рубаняк Тетяна), третє місце виборола команда з Чорнобаю (капітан Лях Валентина), а команда зі Старого Ковраю (капітан Ємцева Каріна)  посіла почесне четверте місце.

    Також були відзначені кращі гравці в своїх командах:  Івко Оксана (Лящівка), Чередниченко Діана (Лукашівка), Рожко Людмила (Чорнобай), Народько Дарія (Чорнобай). 

    Команда-переможець була нагороджена перехідним кубком, дипломом І ступеня та медалями, призери – дипломами та медалями відповідних ступенів. Також усі гравці від спонсора змагань СТОВ «Агроко» отримали у подарунок косметичні набори, а від ПП «Імперіал плюс» кожна учасниця змагань отримала квіти, а переможці – грошові премії.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь