A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено апаратну нараду

Дата: 29.01.2018 16:18
Кількість переглядів: 703

Фото без опису

    Сьогодні, 29 січня, голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда за участю першого заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик провів апаратну нараду, на якій розглянуто питання роботи архівного сектору райдержадміністрації в 2017 році й завдання на 2018 рік та проаналізовано хід виконання  Програми розвитку Центру дитячої та юнацької творчості Чорнобаївського району на 2014-2018 роки.

Фото без опису

    На початку наради Сергій Джоболда вручив тренеру ДЮСШ по дзюдо Анатолію Снітку Почесну відзнаку Черкаської обласної державної адміністрації та Черкаської обласної ради "За заслуги перед Черкащиною".

    По першому питанню інформувала присутніх завідувач архівного сектору райдержадміністрації Надія Мозгова та зазначила, що в 2017 році виконано 105 запитів, більшість із них про прийняття в члени колгоспу, реорганізацію господарств, зарахування певних років щодо трудового стажу, відведення земельних ділянок.

    Згідно передбачених законодавством термінів щодо упорядкування документів, в 2017 році необхідно було упорядкувати документи архівних підрозділів по 2014 рік включно. 41 установа району – джерел формування НАФ, упорядкували документи. Держархівом області схвалено описів на 571 одиниць зберігання постійного зберігання та на 398 одиниць зберігання з кадрових питань (особового складу) – це на 3 установи більше, ніж в 2016 році.

    Контроль за станом діловодства та зберігання документів в установах здійснюється шляхом проведення перевірок. Так, за 2017 рік проведено 5 комплексних, 5 тематичних та 3 контрольні перевірки.

    Про хід виконання Програми розвитку Центру дитячої та юнацької творчості доповіла начальник відділу освіти райдержадміністрації Раїса Піддубна, – аналізуючи хід виконання завдань Програми щодо створення умов для доступності шкільної молоді до якісної позашкільної освіти, варто відзначити, що  за підсумками 2016-2017 н.р. вихованці закладу здобули 108 нагород:  25 Всеукраїнського рівня, 5 міжнародного, 78 обласного. Вихованці відділення МАН, що діє  на базі відділу  з розвитку творчих здібностей дітей, що працює при ЦДЮТ із 01.02.2011року 26 учасників стали переможцями та призерами  у 2016-2017 навчальному році ІІ обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН. 3 учасники брали участь у його  III етапі. На стипендії учням та винагороду вчителям за підготовку призерів різноманітних олімпіад та конкурсів за 2017 рік  виділено з районного та обласного бюджету коштів в сумі 88 тис.грн.  

    В порядку контролю було розглянуто питання про стан забезпечення  медичної, психологічної, професійної реабілітації та соціальної адаптації учасників антитерористичної операції в районі.

    Також на нараді розглядалися питання своєчасного розчищення доріг та вулиць від снігу та посипання їх протиожеледними матеріалами.

    По закінченню наради головою ради були дані відповідні доручення.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь