A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено семінар для безробітних спільно із соціальними партнерами

Дата: 24.01.2018 10:16
Кількість переглядів: 1011

     З метою надання інформації щодо можливостей служби зайнятості в наданні допомоги по працевлаштуванню, інформування про зміни у пенсійному законодавстві 2018 року та основні проблеми, з якими стикаються громадяни при оформлені пенсії, про легалізацію зайнятості та виплату заробітної плати, а також інформування безробітних щодо умов комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями для проходження військової служби за контрактом та до резерву Збройних Сил України 19 січня 2018 року відбувся захід «Ярмарок кар’єри». На семінарі були присутні 15 безробітних, яких цікавила дана інформація.

    На захід завітали: начальник Чорнобаївського відділення обслуговування громадян Золотоніського об’єднаного управління пенсійного фонду України в Черкаській області Наталія Грицай та старший лейтенант Чорнобаївського районного військового комісаріату Артем Савченко. Наталія Валеріївна поінформувала присутніх про показники, від яких залежить розмір пенсії, звернула особливу увагу на питання легального працевлаштування, негативні наслідки отримання заробітної плати “в конвертах” та їх вплив на розмір майбутньої пенсії. Артем Володимирович поінформував присутніх про проведення набору громадян віком від 18 до 60 років на військову службу за контрактом до Збройних Сил України, ознайомив із вимогами до претендентів та умовами проходження служби, матеріальним забезпеченням, перспективами кар’єрного росту, соціальним та правовим захистом військовослужбовців; поінформував про перелік професій та спеціальностей, що потребують Збройні Сили України, в тому числі і про посади офіцерського складу.

    Також Наталія Валеріївна поінформувала про можливість добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування, ознайомила присутніх з веб-порталом Пенсійного Фонду.

    Під час спілкування учасники отримали вичерпні кваліфіковані роз’яснення на безліч різноманітних запитань.       

 

 

За інформацією відділу надання

соціальних послуг Чорнобаївського РЦЗ

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь