A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Голова райдержадміністрації Сергій Джоболда здійснив робочий візит до Васютинської територіальної громади

Дата: 25.04.2018 10:13
Кількість переглядів: 955

Фото без опису

    Згідно з графіком очільник району провів особистий прийом громадян,  на якому піднімалися питання надання земельної ділянки учаснику АТО, а також питання графіку руху автобусу Москаленки – Чорнобай. На  порушені питання надано вичерпні роз’яснення.

Фото без опису

    Після прийому Сергій Джоболда спільно з сільським головою Наталією Терещенко відвідав Васютинський навчально-виховний комплекс. Оглянувши приміщення закла­ду очільник району був приємно вражений умовами, в яких виховуються та навчаються діти. Заклад фінансується за рахунок коштів районного бюджету, а також фінансову допомогу на утримання НВК надає сільська рада (субвенційні кошти) та місцеве господарство. Тож за останні роки спільними зусиллями багато зроблено з його благоустрою.

Фото без опису

    Зокрема, протягом 2017–2018 навчального року у Васютинському НВК за рахунок СТОВ «Дніпро» проведено капітальний ремонт кабінету історії  (110 тис. грн), ремонт кабінету інформатики  (30 тис. грн), заміна вхідних та бокових дверей  – 20 тис. грн. За сприяння народного депутата України Володимира Зубика проведено заміну 24 вікон на сучасні  металопластикові (200 тис. грн). За кошти районного бюджету проведено капітальний ремонт даху школи (992,6 тис. грн). За рахунок субвенції сільської ради проведено будівельні роботи щодо встановлення паркану з боку спортивної площадки  (42 тис. грн), капітальний ремонт даху дитячого садка (429,7 тис. грн), придбано: косілки (7,5 тис. грн), меблі для школи (15 тис. грн), меблі у дошкільний заклад (19 тис. грн), мультимедійного обладнання  (10 тис. грн).

Фото без опису

    Далі очільник району здійснив візит до Васютинської лікарської амбулаторії, яка є основною ланкою для надання медичної допомоги місцевим сільським жителям. У  Васютинській  амбулаторії ЗПСМ працює 8 осіб, які обслуговують населення чисельністю  2688 осіб. В підпорядкуванні амбулаторії знаходиться ФАП села Москаленки.

Фото без опису

    В 2017 році було розпочато капітальний ремонт амбулаторії. Проведено капітальний ремонт системи опалення, розпочато ремонт приміщень. На проведення ремонту профінансовано  210 тис. грн. Це кошти державного і місцевого (сільська субвенція) бюджетів. Для придбання матеріалів і медичного обладнання використані кошти в сумі 76,5 тис. грн. Було закуплено маніпуляційні столики, пульсоксиметр, ліжка, матраци, тумбочки та інше. На придбання медикаментів профінансовано близько 10 тис. грн. СТОВ «Дніпро» на потреби амбулаторії надав кошти в сумі 230 тис. грн.

    В 2018 році планується продовження капітального ремонту приміщень амбулаторії.

    Посильну фінансову допомогу у вирішенні нагальних питань територіальної громади надає СТОВ «Дніпро», зокрема, в 2017 році було виділено на утримання будинку ветеранів –  164, 6 тис. грн,  з яких 30,7 тис. грн на харчування підопічних, на капітальний ремонт танцювальної кімнати будинку культури – 222,5 тис. грн. На харчування дітей Васютинського НВК   виділено 245,1 тис. грн.  На утримання дендропарку – 184, 8 тис. грн, на утримання пожежної охорони – 99, 0 тис грн, на Васютинську ЛА – 60,1 тис. грн,  на вуличне освітлення – 180 708,50 грн.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь