A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик здійснила виїзний прийом громадян та оглянула заклади соціальної сфери села Хрестителево

Дата: 30.03.2017 09:59
Кількість переглядів: 802

Фото без опису

    29 березня заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик здійснила виїзний прийом громадян в селі Хрестителево.

    В ході прийому жителі села піднімали питання ремонту доріг комунальної власності  та місцевого значення загального користування.

    – В кінці поточного тижня на сесії сільської ради при уточненні сільського бюджету,  заплановано виділити 546 тис. грн. на ямковий ремонт доріг Хрестителівської територіальної громади. Ремонтні роботи заплановано розпочати з середини квітня місяця, – зазначила  сільський голова Інна Бурган, – щодо дороги  місцевого значення загального користування Чорнобай-Хрестителеве-Оржиця-Лубни, то питання стоїть на контролі  Служби автомобільних доріг у Черкаській області.

Фото без опису

    Валентина Борисівна спільно з Хрестителівським сільським головою відвідали сільський будинок культури та Хрестителівську сільську бібліотеку-філіал.

    В  бібліотеці-філіалі  за кошти сільської ради  оформлено підписку періодичних видань на І півріччя 2017 року на суму 2 тис. грн., а також закуплено дитячої літератури на суму 17 тис. грн. за сприяння депутата обласної ради Миколи Авраменка.

Фото без опису

    При огляді будинку культури було зазначено, що приміщення потребує косметичного ремонту.

    Побувала заступник голови райдержадміністрації в Хрестителівській  лікарській амбулаторії, зазначивши що  в приміщенні створені належні умови для пацієнтів.

Фото без опису

    При огляді  Хрестителевського навчально-виховного комплексу, Валентина Борисівна перевірила стан їдальні та харчоблоку навчального закладу, відповідність щоденного меню-вимоги до  перспективного меню.

    В 2017 році в приміщені навчального закладу заплановано капітальний ремонт внутрішніх туалетів. На ці роботи, при уточненні сільського бюджету, буде виділено кошти з в сумі 120 тис. грн. Потребує оновлення в начальному закладі і музичне обладнання. Завдяки спільній співпраці будуть виділені кошти в розмірі 50 тис. грн. від депутатів обласної ради та 6 тис. грн. з бюджету сільської ради на придбання музичної та підсилювальної апаратури

    В ході робочої поїздки керівництвом було оглянуто територію біля в’їзного знака в Чорнобаївський район, на що заступник голови райдержадміністрації дала доручення сільському голові здійснити заходи по благоустрою території на в’їзді в район.

Фото без опису

    Окрасою села стали нові,  встановлені в 2016 році три автобусні зупинки з дошками оголошень. Зупинки встановленні за сприяння депутата обласної ради Миколи Авраменка (25 тис. грн.) та кошти сільського бюджету (25 тис. грн.).

 

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

                                                                                                райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь