A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Школи області ставатимуть енергонезалежними, – Юрій Ткаченко

Дата: 26.01.2017 09:56
Кількість переглядів: 722

    Черкаські школи й надалі переводитимуть на альтернативні види палива. Про це під час відкриття котельні в одному з навчальних закладів Городища сказав голова Черкаської ОДА.

    Котельню в місцевій школі № 1 облаштували бюджетним коштом. На все витратили майже 1,5 млн грн. Раніше опалення навчального закладу обходилося у близько 900 тис. грн на рік. Тепер тут економитимуть понад третину.

    – Якщо задіяти весь комплекс енергоощадних заходів, тобто замінити всі вікна, утеплити фасад тощо, то економія буде ще суттєвіша, – зауважив очільник області Юрій Ткаченко. – Кілька років тому Черкащина, разом зі всією країною, взяла курс на енергонезалежність. Ним і прямуємо. Цьогоріч керівники районів отримали завдання про максимальне переведення освітніх закладів на альтернативні види палива.

    Нагадаємо, в області діє програма «Інноваційні школи Черкащини». Вона покликана підвищувати ефективність і якість регіональної освіти. Розрахована програма на чотири роки. Ідеться про оснащення шкіл сучасними засобами навчання, новітні методології, а також про впровадження енергоощадних заходів тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь