A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Ветерана Другої світової війни з Крутьок привітали з 95-річним ювілеєм

Дата: 10.05.2018 09:54
Кількість переглядів: 927

    Фото без опису

9 травня зустріла свою 95-ту весну найстаріша жителька села Крутьки, ветеран та інвалід Другої світової війни, ветеран праці Марія Григорівна Душка.

    Цього дня привітати її прибули голова Чорнобаївської райдержадміністрації Сергій Джоболда, перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Стилик, керівник апарату райдержадміністрації Оксана Брагінець, представники місцевого самоврядування, родичі, односельці та знайомі.

    - Сьогодні ми проводили урочистий мітинг із нагоди Дня Перемоги і згадували всіх, хто віддав життя, хто віддав здоров’я за Перемогу. Вас ми хочемо привітати не тільки з Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, а і з Днем народження. Хочемо подякувати Вам за Перемогу, за працю, за те життя, яке Ви прожили. Завдяки Вам ми тут живемо. Дай Вам Бог прожити ще до 100 років і бажаємо Вам усього найкращого, - привітав ювілярку Сергій Миколайович та вручив її цінні подарунки.   

Фото без опису

    Ювілярку також привітали перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик та керівник апарату райдержадміністрації Оксана Брагінець, які побажали їй здоров’я, родинного затишку та душевного тепла.

    Чимало подій довелось пережити на своєму життєвому шляху цій мужній жінці. Народилась Марія Григорівна у далекому 1923 році. На фронт пішла добровольцем у вересні 1943 р., працювала в евакогоспіталі №3360. 
Повернулась у кінці грудня 1945 р. 

    Лейтенант медичної служби, нагороджена 10 медалями, 2 орденами: «За мужність» ІІІ ступеня та Вітчизняної війни ІІ ступеня.
Разом з чоловіком-фронтовиком Григорієм Оксентійовичем (нині покійним) народила і виховала трьох дітей: Василя, Ольгу і Дмитра.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь