A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбувся півфінал Кубка Черкаської області з футболу

Дата: 10.05.2018 09:54
Кількість переглядів: 939

Фото без опису

    9 травня, на центральному стадіоні Чорнобая відбувся перший матч ½ фінала Кубка області з футболу, так зване лівобережне протистояння між командами: «Колос» Чорнобай – «Альтаїр» Драбів.

    Склад команди «Колос»: В.Середа, В.Гаврилов, Ю.Кривенко, В.Дєєв, О.Завгородній, О.Клименко (С.Баранник, 90), М.Сутула, С.Золотаренко, С.Керей (П.Кіт, 77), О.Шульга (О.Шепель, 77), Р.Кривенко (Є.Калиниченко, 82). Запасні: В.Згура, Д.Левченко. Тренер: М.Лахтінов.

Фото без опису

    Героєм звітного поєдинку став голкіпер команди «Колос» Віталій Середа, який неодноразово рятував свою команду. Також матч став своєрідним змаганням в гучності підтримки вболівальників обох команд. Загальний рахунок залишився незмінний 0:0.

    Перший небезпечний момент у грі виник на 10 хвилині: Олександр Лобов вивіреною передачею запустив свого тезку Колоса по флангу, який від лицьової лінії навісив на дальню стійку, де удар Вадима Гонщика парирував голкіпер чорнобаївців.

    Біля протилежних воріт Сергій Золотаренко небезпечно пробив із кута карного майданчика, а згодом ледь не скористався неузгодженістю дій воротаря та захисника драбівчан.

Фото без опису

    63-тя хвилина стала точкою «закіпання» поєдинку. Віталій Середа ногою зреагував на удар зі стандарту Володимира Ординського, розіграш мав продовження – і простріл від Олександра Колоса перервала рука захисника чорнобаївців. Виконувати одинадцятиметровий удар взявся капітан «Альтаїра» Юрій Дмитренко. Віталій Середа, парирувавши удар з «точки», вчергове зірвав шквал аплодисментів на трибунах стадіону.

    Вітаємо чорнобаївську ФК «Колос» за хорошу спортивну боротьбу, яка не дала забити гол гравцям противника, і бажаємо далі в повній мірі проявити себе і свої спортивні уміння.

    Вже у суботу, 12 травня, команди знову зіграють в Чорнобаї, але на цей раз в рамках третього туру чемпіонату Черкащини. А в середу, 16 травня, в Драбові відбудеться мат-відповідь півфіналу розіграшу обласного кубка.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь