A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Вивчення проблемних питань в селі Веселий Хутір, Лукашівська,  Новоукраїнка та Старий Коврай

Дата: 03.03.2017 09:43
Кількість переглядів: 784

       

     

     1 березня заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик побувала у Веселохутірській, Лукашівській,  Новоукраїнській та Староковрайській територіальних громадах, ознайомилась їх проблемами та зустрілась з керівниками закладів соціальної сфери.

     На виконання районної  Програми соціально-економічного розвитку в 2016 році  за рахунок коштів районного бюджету у Веселохутірському НВК  було проведено капітальний ремонт приміщення із заміною вікон на 99 879 грн. з них 59 879 грн - кошти районного бюджету.

    У Лукашівському НВК в приміщенні школи замінено вікна на суму 532 058 грн. в тому числі 132 058 грн. з районного бюджету та 400 000 грн. –  сільська субвенція. Зроблено поточний ремонт електрообладнання в приміщенні дошкільного навчального закладу на суму 46 632 грн. з них 30 000грн. – сільська субвенція.

    На реалізацію Державної програми «Шкільний автобус» у 2016 році за рахунок місцевого та обласного бюджету придбано шкільний автобус для Лукашівського НВК на суму 1 800 000 грн.

        Дошкільну установу Новоукраїнського НВК перенесено в приміщення школи, на що витрачено кошти районного бюджету в сумі 186 309 грн. Проведено капітальний ремонт приміщення школи із заміною вікон на енергозберігаючі на суму 120 000 грн., виділених сільською радою.

    Проведені заходи  дадуть змогу зекономити  на електроносіях  63,8 тис грн.

    Замінено вікна енергозберігаючі у Староковрайській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів на суму 35442 тис.грн. з районного бюджету  та проведено поточний ремонт системи опалення на суму 20 тис.грн. виділених сільською радою.

      - У кожній школі, не залежно у великому селі  вона знаходиться чи у маленькому, діти повинні відчувати турботу з боку влади. Забезпечення належних умов перебування дітей у школі - тепло, комфорт, матеріально-технічна база, надання якісної освіти - професійні кадри, виховання підростаючого покоління – це основне завдання керівників шкіл і територіальних громад, - зазначила під час зустрічі Валентина Стилик.

    Також було звернуто увагу на необхідність ремонту покрівлі в Новоукраїнському СБК.

   

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь