A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

В Чорнобаї урочисто провели на строкову службу до лав Зборойних Сил України перших призовників осіннього призову 2018 року

Дата: 09.10.2018 09:34
Кількість переглядів: 1064

  Фото без опису

Фото без опису

      До присутніх звернулась перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик,  аби сказати напутні слова і щирі побажання  майбутнім військовослужбовцям, - Країні необхідні мужні і сильні захисники.  Бажаю Вам міцного здоров’я, успіхів у службі,  з відповідальністю поставитися до свого майбутнього, повернутися фізично загартованими, зрілими, самостійними людьми. - Намагайтесь достойно і якісно здобувати нові військові знання, - та подякувала батькам за те, що вони виростили та виховали свідомих громадян, які не ховаються по закордонах, а сміливо йдуть виконувати свій громадянський обов’язок. - Держава гарантує, що військовослужбовці строкової служби до  зони проведення АТО не направляються.

Фото без опису

   Виконуючий обов’язки районного військового комісара Вадим Купрій також привітав призовників та побажав терпіння та гідно пройти строкову військову  службу в навчальних центрах Збройних Сил України .

Фото без опису

     Настоятель  Української православної церкви «Свято-Троїцький Собор» отець Іван благословив призовників, подарував їм натільні хрестики та побажав здоров’я та мужності.

Фото без опису

   У заході взяли участь Богодухівський сільський голова Ірина Олашин,  Франківський  - Геннадій Романенко, батьки та друзі.

  Сьогодні в рамках проведення осінньої призовної кампанії на строкову військову службу пішли 7 призовників з Чорнобаївського району: Колько Сергій Сергійович з Франківки; Пінчук Олег Павлович та Савісько Олег Миколайович  з Богодухівки; Додор Дмитро Миколайович з Красенівки; Шамок Ярослав Федорович з Ревбинець; Юрченко Руслан Павлович з Воронинець та Черненко Сергій Юрійович з Чорнобаю.

        Побажаємо їм хорошої служби!

                                                                                                За інформацією відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності                                                                        та звернень громадян апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь