A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Голова РДА здійснив робочу поїздку до Лящівської територіальної громади

Дата: 13.09.2018 09:31
Кількість переглядів: 744

Фото без опису

    11 вересня голова Чорнобаївської райдержадміністрації Сергій Джоболда здійснив робочу поїздку до Лящівської територіальної громади та проінспектував ремонт доріг загального користування місцевого значення.

Фото без опису

Фото без опису

    У Лящівці Сергій Миколайович відвідав навчально-виховний комплекс, де перевірив якість проведення ремонтних робіт. Зокрема, оглянув хід виконання робіт по реконструкції газової котельні, на яку з державного бюджету було виділено 349 тис. грн. Ремонтні роботи проводить ФОП Томченко П.С., вже освоєно 255 тис. 700 грн. Нині тривають роботи по встановленню помп. Також голова РДА перевірив ремонтні роботи у самому НВК. За рахунок коштів субвенції сільської ради у спортивному залі було встановлено металопластикові вікна (24 тис. грн), а також зроблено поточний ремонт підлоги в групових кімнатах дошкільного підрозділу (98 тис. грн).

    Сергій Миколайович відзначив, що ремонтні роботи відбуваються з позитивною динамікою, відповідають нормативам та визначеним термінам, а також акцентував увагу виконавців та адміністрації закладу освіти на вчасному завершенні відповідних робіт на території закладу.

Фото без опису

    У приміщенні сільської ради голова РДА провів виїзний прийом громадян. Під час проведення прийому жителі територіальної громади піднімали питання передачі будинків, які належать місцевому господарству, у власність жителям, що проживають там більше 30 років. Таких у селі лишилося кілька сімей. Сергій Миколайович надав ґрунтовні роз’яснення з цього питання та пообіцяв допомогти у вирішенні цієї проблеми.

   Найбільше ж жителів хвилювало питання проведення ремонтних робіт у селі. Як роз’яснив голова РДА, за кошти дорожнього фонду нині триває поточний середній ремонт двох доріг загального користування місцевого значення, які проходять селом. Це дорога  О 241901 /Н-08/-Старий Коврай –Степове –Лящівка, на яку виділено 6,7 млн грн, та дорога О 241914 Мала Бурімка − Лящівка − /Н-08/, на яку виділено 9,5 млн грн. Роботи здійснює ТОВ «Євробуд-індустрія».

    - Ремонтні роботи ще не закінчені. Окрім цього, на цих дорогах планується здійснити ямковий робіт за кошти місцевого господарства, а також районного і сільського бюджетів. Якщо ж жителі не задоволені якістю ремонтних робіт, вони можуть підготувати відповідне звернення і викликати спеціальну комісію, яка перевірить якість, - зазначив Сергій Миколайович.

    Жителями також піднімалося питання водовідведення з відремонтованих доріг та заборони проїзду великовагових автомобілів, зокрема по вулиці Горького. На всі ці питання голова РДА дав вичерпні роз’яснення.

Фото без опису

    Після прийому громадян Сергій Джоболда із сільським головою Лящівки Антоніною Карасовською особисто проінспектували якість проведених ремонтних робіт на дорогах загального користування місцевого значення. За результатами інспекції буде дано відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь