A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулась відкрита особиста першість району з шахів пам’яті Анатолія Ідова

Дата: 07.03.2017 09:15
Кількість переглядів: 744

    4 березня вже в котре у смт Чорнобай відбулася відкрита особиста першість району з шахів пам’яті Анатолія Ідова. На змагання прибуло 18 шахістів з м. Черкас, Сміли, Золотоноша, Драбівського, Золотоніського та Чорнобаївського району.

    Перед початком змагань до учасників турніру звернулася заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик та побажала творчої енергії, бажання постійно вдосконалювати свою майстерність, незламної волі та багато яскравих партій, комбінацій, фантастичних задумів і блискучих ходів.

    На турнірі була присутня  Тетяна Мунька - представник спонсора та співзасновника  турніру, почесного голови асоціації "Незалежне об'єднання сільгосппідприємств Чорнобаївського району" - Петра Душейка, яка передала  вітання  та грошову винагороду учасникам турніру.

    Чемпіоном турніру став Валерій Іванько з Черкас, друге місце у Олександра Каймазова зі Сміли, третє у Петра Лановенка також із Сміли.

    Кращими шахістами нашого району стали: Юрій Серпутько (смт Чорнобай), Володимир Колісник  (с. Крутьки) та  Іван Іванов (с. Васютинці) – найстарший гравець турніру якому вісімдесят один рік, наймолодшому шахісту Ростиславу Гончаренку (м. Золотоноша) - одинадцять років. 

    Переможці та призери нагороджені медалями, дипломами відповідних ступенів та грошовими преміями. Турнір проведено за підтримки районної державної адміністрації, районної ради та Черкаської обласної федерації шахів.

 

 

За інформацією сектору у справах сім’ї,

молоді та спорту райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь