A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Соціально-трудові відносини та оплата праці Черкаської області

Дата: 13.08.2018 09:12
Кількість переглядів: 628

Фото без опису

    Головне управління статистики у Черкаській області пропонує користувачам чергове видання статистичний збірник «Соціально-трудові відносини та оплата праці Черкаської області».

    До збірника увійшли матеріали, що відображають кількісні та якісні характеристики найманої праці на підприємствах, установах, організаціях та основні тенденції, які спостерігалися у сфері соціально-трудових відносин у 2017 році порівняно з минулими роками.

    Наведена у збірнику інформація базується на системі показників державних статистичних спостережень підприємств із питань статистики праці, також використані  адміністративні дані державної служби зайнятості.

    Інформація систематизована за тематикою та розміщується в 8 розділах. Зокрема, наведено дані щодо зареєстрованого безробіття та кількості вакансій, мобільності робочої сили, розміру номінальної та індексу реальної заробітної плати, стану її виплати, неповної зайнятості, ефективності використання робочого часу, умов праці а також  колективного-договірного регулювання соціально-трудових відносин.

    Інформація представлена за видами економічної діяльності та регіонами, а також за статтю та окремими соціальними групами.

    Публікація містить аналітичний огляд за основними напрямками статистики праці, методологічні роз’яснення щодо джерел та системи збору інформації, порядку формування показників, їх обчислення та характеристик надійності.

    Збірник буде може бути корисним фахівцям державних органів, профспілок, наукових установ і організацій, інших користувачів, які займаються питаннями розробки соціальної політики та проблемами ринку праці.

    Презентаційна версія збірника розміщена на веб-сайті Головного управління стаистики (www.ck.ukrstat.gov.ua/Статистичні видання)

Замовити збірник можна безпосередньо в Головному управлінні статистики (кімн. 702) або надіслати запит (www.ck.ukrstat.gov.ua/ Замовлення статистичної інформації) поштою, факсом або на електронну адресу за реквізитами: 18001, м.Черкаси, вул. Остафія Дашковича, 39, gustat@ck.ukrstat.gov.ua.

За довідками звертатись за телефоном 33-89-59.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь