A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Шановні земляки!

Дата: 07.09.2018 08:52
Кількість переглядів: 738

 

    Вітаю всіх, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує молодість, велич духу, мужність, сприяє утвердженню здорового способу життя, популяризації та розвитку фізкультурно-спортивного руху з Днем фізичної культури і спорту.

    Це свято для кожного мешканця району, кожної родини. Спорт не просто загартовує та дисциплінує людину, але й формує її як особистість, як громадянина. Сьогодні,  як ніколи, патріотизм українських спортсменів і впевнене прагнення до перемоги є взірцем для молодого покоління у підготовці спортивного резерву та вихованні нових талантів.

    Наша Чорнобаївська земля виховала багато прославлених спортсменів, імена яких знає й пам’ятає світ. Золотими літерами в історію українського та світового спорту навіки вписане ім'я Івана Максимовича Піддубного.

    Наші земляки-спортсмени продовжують демонструвати чудові результати на змаганнях різних рівнів, прославляючи своїми досягненнями рідний край.

    Тож особливі слова подяки адресую чемпіонам, призерам та їх тренерам, ветеранам фізичної культури і спорту за досягнення, які об’єднують наше суспільство, приносять радість  шанувальникам спорту.

    З кожним роком фізична культура і спорт дедалі активніше входять  у наше життя, створюються  і покращуються  відповідні інфраструктури для розвитку в районі фізкультурно-спортивного руху та вищих досягнень у спорті.

    Сердечно бажаю всім  міцного здоров’я, добробуту, щастя, злагоди, особистих рекордних звершень та реалізації усіх благородних задумів.

    Нехай ваші серця наповнюються світлом радості і добра!

 

Із повагою –  

голова райдержадміністрації

 С.М.Джоболда


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь