A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбувся традиційний турнір з кульової стрільби пам’яті майора міліції Олександра Слинька

Дата: 03.05.2017 08:38
Кількість переглядів: 881

    12 квітня відбувся 18-ий турнір з кульової стрільби пам’яті майора міліції Олександра Григоровича Слинька, який започаткували селищний голова Григорій Злидар та Почесний голова асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петро Душейко, який взяв на себе фінансову підтримку його проведення.

    Приклад професійності і мужності майора міліції Олександра Слинька та старшини міліції Віктора Буряка, які далекої квітневої ночі 1998 року не зрадивши своєму службовому обов’язку стали на шляху озброєних злочинців вже багато років живе в пам’яті вдячних жителів району.

    Під час урочистого відкриття заходу зі словами глибокої вдячності за героїчні вчинки при виконанні службових обов’язків до рідних та близьких загиблих майора міліції Олександра Слинька та молодшого лейтенанта міліції Юрія Велька (нашого земляка, який загинув в м. Київ) та учасників турніру звернувся голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда. - Сумно, що є така дата, яку ми відзначаємо щороку, але вона потрібна для того, аби ми не забували людської доблесті, честі захистити чуже життя - навіть ціною власного.

    Професія поліцейського є однією із найскладніших професій. На вас, покладена величезна відповідальність - на практиці здійснювати охорону громадського порядку, боротьбу зі злочинністю, захищаючи закон, доводиться ризикувати здоров'ям, а іноді й життям.

    Ми не забуваємо про щоденний подвиг воїнів АТО на Сході нашої країни і щиро прагнемо, щоб список гірких утрат ніколи більше не поповнювався, а нашим святим обов’язком є постійне піклування про сім’ї всіх загиблих.

    Також до учасників турніру та запрошених зібрання звернулися селищний голова Алла Мірошниченко, Почесний голова асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петро Душейко, начальник головного управління національної поліції України в Черкаській області Валерій Лютий, благочинний Чорнобаївського району протоієрей отець Іоанн (Марінін) та жінка Олександра Слинька Любов Слинько, яка подякувала ініціаторам та організаторам турніру та всім, хто не забуває її чоловіка і та його товаришів по службі.

    Хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальної дошки Олександра Слинька на будинку, в якому він проживав, всі учасники турніру, друзі та громадськість вшанували пам’ять загиблого.

    Далі в приміщенні стрілецького спортивного клубу «Снайпер» при Чорнобаївській ЗОШ №1 сім команд, а саме: команда Головного управління Національної поліції в Черкаській області, команди Драбівського та  Чорнобаївського відділень поліції, команди пенсіонерів, які раніше працювали в Державтоінспекції, пенсіонерів Чорнобаївської поліції та пенсіонерів МВС, що працюють в відділенні асоціації незалежною об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району показали свою спортивну майстерність в кульковій стрільбі.

   

    Найкращі результати продемонстрували представники Драбівського відділення поліції. Кубок, який був отриманий командою пенсіонерів Державтоінспекції в минулому році, було передано представникам Драбівського відділення поліції.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь