A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Обговорення пріорітетів соціально-економічного розвитку Крутьківської та Мельниківської територіальних громад в 2017 році

Дата: 03.03.2017 08:20
Кількість переглядів: 786

       

 

  2 березня в рамках  підготовки Проекту Програми соціально-економічного розвитку району на 2017 рік голова Чорнобаївської  райдержадміністрації Сергій Джоболда  здійснив робочу поїздку до Крутьківської та Мельниківської  територіальних громад, де зустрівся з сільскими головами Ольгою Положай та Антоніною Кулик.

     В процесі зустрічі   з керівниками закладів соціальної сфери визначено першочергові проблеми та шляхи їх вирішення.

  - Ми, насамперед, визначаємо пріоритетні напрямки для своєї подальшої роботи: на що слід звернути особливу увагу, які проблеми в конкретній територіальній громаді слід вирішувати першочергово. Приємно, коли керівники громад розуміють власну відповідальність за добробут свого села, налагоджують співпрацю з місцевими господарствами, - зазначив очільник району.

  На виконання Програми підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоносіїв Чорнобаївського району на 2011-2018 роки,  проведено капітальний ремонт котельні із встановленням твердопаливних котлів та ремонту тепломережі у Крутьківському навчально-виховному комплексі, при цьому газова котельня в цьому навчальному закладі  залишається як резервна. На капітальний ремонт використано 797 923грн. коштів, з них 757 923грн. – з районного бюджету. За попередніми підрахунками економія коштів за  енергоносії в опалювальний період становитиме 180 тис. грн.

  На капітальний ремонт (заміна вікон) для Крутьківського та Мельниківського навчально-виховних комплексів використано 60 000 грн., з них 40 000 грн. сільської субвенції  Крутьківської сільської ради та 20 000грн. – субвенція Мельниківської сільської ради.

    Об’єднання громад - єдиний шлях до розширення можливостей їхнього розвитку, акцентував увагу Сергій Джоболда в своїй розмові з Мельниківським сільським головою  Антоніною Кулик.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь